Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Rabotnikci Teknik Direktörü İgor Angeolvski, Trabzon’a galibiyet ve tur için geldiklerini söyledi.

Angeolvski, UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Ön Öleme Turu’nda sahalarında yarın Trabzonspor ile oynayacakları maçla ilgili Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Yarın zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Angeolvski, “Ama biz 1-0 önde olarak maça çıkıyoruz. Şunu biliyoruz; Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Trabzonspor favoridir, ancak biz 1-0 önde maça çıkacağız. Varolan gücümüzün tamamıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz. 1-0’lık skorumuz korumak, hatta galibiyet elde edebilmek için elimizden geleni esirgemeyeceğiz. Daha iyi olan kazansın.” dedi.

İlk maçtaki skorun da etkisiyle rakiplerinin maça baskılı başlamak isteyeceğine işaret eden genç teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: “Trabzonspor ne gibi bir taktik sergileyecek, ya da ne kadar baskın oynayacak onu ben bilemem ama şunu tekrar etmek isterim ki, Trabzonspor çok iyi bir takım ancak biz de takım olarak her türlü stratejiye sahibiz. Trabzonspor’un sergileyeceği oyuna göre biz de kendi oyunumuzu kuracağız. Tahmin ediyorum ki, Trabzonspor ilk dakikadan itibaren baskın bir oyun sergilemek isteyecek ama benim iyi oyuncularım var. Bu futbolcularla sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum.”

Takım olarak baskılara karşı direnmeyi başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Angeolvski, yarınki maç için kimsenin net bir tahmin yürütemeyeceğini dile getirdi. Trabzon’a galibiyet ve tur için geldiklerine vurgu yapan Angeolvski, Trabzonspor’un da kazanmak için uğraşacağını ve çok güzel bir maç olacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim