Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Antalyaspor'da Başkan Gültekin Gencer ile yetkisiz Menajer Metin Korkmaz'ın yakınlığı pek çok kesimin tepkisini çekerken, kırmızı beyazlıların adı, bir menajer skandalına daha karıştı.

Antalyaspor'un, son dönemlerde yetkisi olmamasına karşın transfer çalışmalarını Metin Korkmaz isimli bir menajerle sürdürmesi, pek çok kesimin tepkisini alırken, Kırmızı-Beyazlılar bu sebeple büyük bir cezayla da karşı karşıya kaldı. Bu gelişmelerin ardından Antalyaspor'un adı, bir menajer skandalına karıştı. Kırmızı-Beyazlıların, prensip anlaşmasına vardığı ve Antalya'ya getirdiği Ganalı Patrick Kojo Asmah'ın transferini, resmi temsilcisi yerine farklı bir menajerle bitirmeye çalıştığı ve bu sebeple transferin gerçekleşemediği iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Antalya merkezli olarak yayın yapan VTV televizyonuna açıklamada bulunan futbolcunun resmi Menajeri Mehmet Ali Gürboğa, Başkan Gültekin Gencer'e ateş püskürdü.
Başkan Gültekin Gencer'in kendi istediği menajerlerle çalışmak istediğini ve kendisini saf dışı bırakmaya çalıştığını kaydeden Gürboğa, bu sebeple futbolcunun transferinin gerçekleşmediğini vurguladı.
Altı aydır Antalyaspor'un Patrick Kojo Asmah'ı izlediğini ve olumlu rapor verdiğini söyleyen Gürboğa, “Başkan Gültekin Gencer ve Sportif Direktör Cem Deda aracılığıyla bu futbolcuyu kulübe kazandırmak istiyordum. Ancak son iki haftada Gültekin Gencer'in kendi istediği menajerlerle çalışmayı düşündüğünü ve beni bu transferden saf dışı bırakmak istediğini öğrendim.” dedi.
Başkan Gencer’in sürekli aynı menajerle çalışmak istemesinin akıllarda büyük bir soru işareti bıraktığına dikkat çeken Gürboğa, “Bu duruma kimse dur demiyor. Bu konudan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafız Tanır'a da bahsettim. Ancak maalesef yine olumlu bir sonuç alamadım. Bu futbolcunun transferi, sırf Gültekin Gencer'in kendi menfaatleri yüzünden gerçekleşmedi.” diye konuştu.
Gana 21 Yaş Altı Milli Takımı formasını giyen Asmah'la İstanbul Başakşehirspor, Bursaspor, Gençlerbirliği ve İsviçe'nin Basel takımlarının da ilgilendiğini açıklayan Gürboğa, bu kulüplerle görüşmelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim