24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Süper Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonuna hazırlanan Antalyaspor’da sağlık kontrolleri bugün de sürdü. Futbolcular ve teknik heyetin sağlık kontrolünün ardından kırmızı- beyazlı takım kamp için Isparta’ya hareket etti.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’i 45 puanla 9’uncu sırada tamamlayan Antalyaspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Dün Memorial Antalya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen bazı futbolcuların ardından bugün Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ve yardımcı antrenörler ile Yekta Kurtuluş, Diego Angelo, Sakıb Aytaç, Atakan Cangöz, Serdar Özkan kaleciler Saso Fornezzi ve Ozan Evrim sağlık kontrolünden geçti. Dahiliye, kardiyoloji, ortopedi ve nöroloji servislerinde muayene edilen futbolculara, efor ve EKG gibi testler uygulandı.

Sağlık kontrollerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, üst sıralara oynayan bir takım olacaklarını söyledi. Geçen sezonu iyi bir oyunla bitirdiklerini dile getiren Portekizli hoca, "Beklenti ve düşüncelerim kesinlikle oyun kalitemizi geliştirmek ve oyun kalitemizin üzerine koyarak sürekli üst sıralara oynayan bir Antalyaspor seyrettirmek olacak. Taraftarlarımızı ve Antalyaspor’u sevenleri yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

MORAİS: YARDIM MAÇINDA OLACAĞIM

Cumartesi günü Antalya’da oynanacak Eto’o Vakfı’nın yardım maçını izleyeceğini belirten Morais, "Ben Antalyaspor’un teknik direktörüyüm tabii ki Eto’o Vakfı ve Antalyaspor’un organize ettiği bir etkinlikte ben de Antalyaspor’un hocası olduğum için yardım maçına katılacağım." dedi.

Yeni sezonun sakatlıksız ve güzel sonuçlar aldıkları bir dönem olmasını isteyen Serdar Özkan, "Geçen sene iyi bir yerde bıraktığımızı düşünüyorum. Yapılacak takviyelerle de üstüne koyup daha yukarılara oynayan bir Antalyaspor seyrettirmek istiyoruz. Geçen seneki performansımızı devam ettirirsek bu sene Avrupa kupalarına gidecek bir Antalyaspor izleteceğiz." diye konuştu.

TAKIM ISPARTA’YA HAREKET ETTİ

Antalyaspor sağlık kontrollerinin ardından Isparta’ya hareket etti. Davraz’da 5 gün kalacak olan kırmızı beyazlı takım 17 Temmuz da ise Düzce’ye geçecek. Topuk Yaylası’nda antrenmanlarını sürdürecek olan Antalya temsilcisi 3 hazırlık maçının ardından 30 Temmuz'da kente dönecek.

Takımın ikinci etap çalışmaları ise 1 Ağustos'ta başlayacak. Hollanda’ya gidecek takım 2 hafta boyunca 4 hazırlık maçı yaptıktan sonra 14 Ağustos'ta Antalya’ya dönecek.
Cihan

Editör: TE Bilisim