Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Arthur Zico, Türkiye'ye Fenerbahçe için gelmediğini ama Türkiye'den bir teklif gelmesi halinde evet diyeceğini söyledi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde genç spor yöneticileri adayları ile panelde bir araya gelen Brezilyalı teknik adam Arthur Zico, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Fenerbahçe Kulübünün Sportif Direktör konusunda anlaştığı isim olan Giulano Terraneo'nun Zico ile bağlantılı olduğu ve Zico’nun da Fenerbahçe takımının başına geçeceği iddiaları ile alakalı Brezilyalı teknik adam, "Terraneo ismi hakkında kendisinin benim menajerim olduğu ile alakalı sözler duydum. Şunu söylemek isterim ki benim hiç menajerim olmadı. Kendisi sadece 2007 yılında ben ilk Fenerbahçe’ye geldiğimde beni öneren isimlerden biri olmuş. Bütün bunlardan dolayı benim buraya gelmem ile hiçbir alakası yok. Terraneo’yu 2007 yılından beri görmüyorum ve konuşmuyorum. Buraya Fenerbahçe için gelmedim. Buraya Bilgi Üniversitesi'nden aldığım davet için geldim. Buradan da Şampiyonlar Ligi Finali'ni yorumlamak için Berlin’e gideceğim. Fenerbahçe ile alakalı hiçbir durum yok şuan." ifadelerini kullandı.

Tekrardan Türkiye’de çalışmak ister misiniz? sorusuna ise Zico, "Bu sorunuza hayır dememin imkanı yok.Türkiye'de çok başarılı ve mutlu günlerim oldu. Burada tekrar çalışmak tabii ki isterim ve teklif gelirse evet derim buna asla hayır demem." diye cevap verdi.

Düzenlenen panel sonrasında Arthur Zico'ya bir plaket verildi.

Editör: TE Bilisim