Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Bursaspor taraftarları, takımlarının Türkiye Kupası yarı final ilk müsabakasında oynayacağı Fenerbahçe maçına yoğun ilgi gösterdi. Aylar sonra Atatürk Stadı’nı tıklım tıklım dolduran yeşil-beyazlılar, birbirinden ilginç şovlara imza attı.

Bu sezon birçok maçta boş kalan Atatürk Stadı tribünleri, bu maçta yüzde 100 doluluğa ulaştı. 25 bin kişilik Atatürk Stadı'nı dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçe karşısında takımlarının avantajlı bir skor elde edebilmesi için büyük destek verdi. Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan oyuncuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar, alkışlarla futbolcuları motive etti. Yaptıkları tezahüratlar ve ilginç şovlarla renkli görüntüler oluşturdu.

FENERBAHÇE TARAFTARI CEZALI

Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe ise seyirci desteğinden yoksun kaldı. Atatürk Stadı'nın misafir tribünleri, sarı-lacivertli taraftarların cezası sebebiyle boş kaldı.

BURSASPOR’DA CİVELLİ VE HOLMEN YOK

Teknik direktör Şenol Güneş, ligde İstanbul Başakşehir maçında oynayan kadroyu bozmadı. Medicane Sivasspor lig maçında sakatlanan Civelli’nin yerine defansta yine Şamil’i oynatan Güneş, Başakşehir maçındaki sinirli tavırları nedeniyle ikinci yarı oyundan aldığı kaptan Volkan Şen’e bu maçta görev verdi. Bursaspor’da kiralık olarak forma giyen Samuel Holmen ise iki kulüp arasındaki özel anlaşma gereği Fenerbahçe karşısında forma giyemedi.

'BİN DEREDEN SU GETİRSEN ARINAMAZSIN'

Bursaspor taraftarlarının maraton tribününde açtığı, 'Bin dereden su getirsen arınamazsın', 'Siz yazmışsınız senaryoyu ama biz oynatmayız bu tiyatroyu' pankartları dikkat çekti. Ayrıca geçtiğimiz günlerde vefat eden Bursaspor Yönetim Kurulu üyelerinden Ayhan Kızıl için de maç öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar, 'Kalbimizdesin Levent Kızıl' pankartı açtı.

Editör: TE Bilisim