Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Atletico Madrid’in dün gece oynanan Kral Kupası finalinde Real Madrid’i 2-1 yenerek mutlu sona ulaşmasında pay sahibi olan milli yıldız Arda Turan, oynadığı futbol ve saçlarıyla adından söz ettirdi.

İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden AS, gecenin tartışmasız yıldızı Courtois’in ardından Atletico’nun en iyi ikinci oyuncusu olarak Arda’yı gösterdi.

AS: “Arda, uzun zarif adımlarıyla Real’in defansının arkasına istediği gibi sızdı. Savaşan Atletico için bir kemancı.” ifadelerini kullandı.

“Arda maç biter bitmez sözünü tuttu, Mario Suarez Türk’ü traş etti.” diyen gazete, milli futbolcunun mixed-zone’a gelişindeki fotoğrafını koydu.

Marca gazetesi ise Arda’nın “Hayatımın en önemli maçı ve en güzel anıydı.” sözlerini başlığa çekti.
Arda Turan’ın maç biter bitmez sözünü tuttuğunu ve saçlarını kestirdiğini kaydeden Marca, “Ben çok mutluyum, kulübümle 2 yıllık daha sözleşmem var ve burada kalmak istiyorum.” demecine yer verdi.

Milli futbolcunun bu maça yetişmek için çok büyük çaba kaydettiğini yazan gazete, bir aydan fazla süren sakatlığının ardından Deportivo, Celta ve Barcelona maçlarında süre alarak dün geceki finalde 109 dakika oynadığını aktardı.

Arda Turan'ın maçtan sonra saçlarını kestirmiş olarak mixed-zona'da ve soyunma odasında kupayla çektirdiği fotoğraf hemen hemen tüm gazetelerde yer aldı.

Editör: TE Bilisim