Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları bu hafta oynanacak ve yarı finale yükselecek takımlar belli olacak.

Avrupa kupalarında çeyrek final rövanş maçları yarın, 22 ve 23 Nisan günlerinde oynanacak ve yarı finale kalacak takımlar belli olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Bayern Münih takımı ilk maçta deplasmanda 3-1 kaybettiği Portekiz'in Porto takımını, İspanya'nın Barcelona takımı ise ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Fransa'nın Paris Saint Germain takımını ağırlayacak. İki karşılaşma da yarın TSİ 21.45'tea başlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nin diğer çeyrek final rövanş maçlarında ise geçen yılın iki finalisti İspanya temsilcileri Madrid derbisinde karşı karşıya gelecek. 0 - 0 sona eren ilk maçın rövanşında Real Madrid, Arda Turanlı Atletico Madrid'i ağırlayacak. 22 Nisan Çarşamba gününün diğer maçında ise Fransa temsilcisi Monaco ilk maçta deplasmanda 1-0 kaybettiği maçın rövanşında İtalya temsilcisi Juventus'u ağırlayacak. Bu iki karşılaşma da TSİ 21.45'te başlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçları 5 - 6, rövanş maçları ise 12 - 13 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Çeyrek final rövanş maçlarının programı ve ilk maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Yarın
Bayern Münih (Almanya) - Porto (Portekiz): İlk maç 1 - 3
Barcelona (İspanya) - Paris Saint Germain (Fransa): İlk maç 3 - 1

22 Nisan Çarşamba
Monaco (Fransa) - Juventus (İtalya): İlk maç 0 - 1
Real Madrid (İspanya) - Atletico Madrid (İspanya): İlk maç 0 - 0

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇLARI 23 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ OYNANACAK

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmalarının tamamı TSİ 22.05'te başlayacak ve 23 Nisan Perşembe günü oynanacak.

Rusya'nın Zenit takımı ilk maçta 2 - 1 kaybettiği İspanya'nın Sevilla takımını ağırlayacak. Son 16 Turu'nda temsilcimiz Beşiktaş'ı eleyen Belçika'nın Club Brugge takımı ise 0-0 biten ilk maçın rövanşında Ukrayna'nın Dnipro takımına konuk olacak. İtalya'nın Napoli takımı ilk maçta deplasmanda 4-1 mağlup ettiği Almanya'nın Wolfsburg takımını ağırlayacak. İlk maçta Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile deplasmanda 1 - 1 berabere kalan İtalya temsilcisi Fiorentina ise yarı finale çıkmak için Florensa'da Dinamo Kiev'i ağırlayacak.

Turu geçen takımların mücadele edeceği yarı final ilk maçları 7, rövanşları ise 14 Mayıs'ta oynanacak.

Çeyrek final rövanş maçlarının programı ve ilk maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

23 Nisan Perşembe
Zenit (Rusya) - Sevilla (İspanya): İlk maç 1 - 2
Dnipro (Ukrayna) - Club Brugge (Belçika): İlk maç 0 - 0
Fiorentina (İtalya) - Dinamo Kiev (Ukrayna): İlk maç 1 - 1
Napoli (İtalya) - Wolfsburg (Almanya): İlk maç 4 - 1.

Editör: TE Bilisim