Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bugün yüreğimizle değil aklımızla oynadık" dedi.

Aybaba, 1-0 galip geldikleri Sivasspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Sivas en zor deplasmanlardan bir tanesi. Zor olacağını biliyorduk. Çalışmamızı hep buna göre yaptık. Çok iyi kontraya çıkan oyuncuları var. Özellikle bu takıma karşı geri düşmemek lazımdı. Özellikle Erman’ın organizatörlüğünde çok iyi atak geliştiriyorlar. Biz oyunu bir yerde tutalım istedik. Ama oyunun geneli dengeli geçti. Zaman onlar, zaman da biz pozisyon bulduk. Biz coşkulu futbolu kalbi ile yüreği ile oynayan bir takımız. Ama tamamında böyle oynayamayız, biraz da aklımızla oynamamız lazım diye konuştuk. Bugün böyle oynadık. Arkadaşlarımı kutluyorum. Elimizdeki oyuncuların hepsi gayretli, istekli. Kaleci MacGregor'u kutluyorum, 12 hafta sonra ilk defa gol yemedi. Çok önemli bir deplasmandı. Önemli bir galibiyet aldık. Önceki sorunları aştık, ancak son 5 dakikada yine panik yaptık, bizim takım bunları çok kolay çözer, 3-5 pas yapar ve farkı da artırabilir, özgüvenle ilgili çok haftalar yaşadık, böylece bunu da kırmış olduk” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçıyla ilgili de konuşan Aybaba, “Pazartesiden itibaren çalışmaya başlayacağız, zor bir maç olacak. Çok yetenekli oyunculardan kurulu, üst düzey bir takım. Biz de öyleyiz. Her zaman söylüyorum. Beşiktaş hangi 11’i ile sahaya çıkarsa çıksın, Beşiktaş’tır, çok iyi bir maç olacak diye düşünüyorum. Kendi sahamızda son derbi, bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Hilbert ise 3 puan almalarından ötürü çok mutlu olduklarını, her şans bulduğunda gol atmayı istediğini, önemli olanın gol yememek olduğunu, bunu da başardıklarını söyledi. Fernandes de rakip 10 kişi kaldıktan sonra durumu iyi değerlendirdiklerini, en pozitif olanın ise kalelerinde gol görmemeleri olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilisim