24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, çok istedikleri finalin kapısından döndüklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica’ya 3 – 1 yenilerek kupaya veda eden Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmanın beklentilere uygun şekilde başladığını dile getirdi.

Benfica’nın sahasında oynamanın verdiği avantajla ilk maçtaki dezavantajı avantaja çevirmek için oyuna sert bir şekilde başladığını kaydeden Aykut Kocaman, “Onlar golü bulduktan sonra oyuna girmeye başladık. Hemen karşılık vermeyi başardık. Bu gol oyuna telaşlı halimizi dindiren bir goldü.” diye konuştu.

Orta sahada yapılan faul sonrası bütün savunma yerleşikken yapılan hatanın bu seviyede olmaması gerektiğini anlatan Kocaman, “Rakibin hem özgüvenini hem de turu geçme arzusunu çoğaltan gol geldi. Bütün maç boyunca en büyük sıkıntı burası oldu. Bu seviye için basit bir gol oyunda tutunma etkinliğimizi olumsuz etkiledi. Bundan sonra tamamen kalemizi korumaya yöneldik. 3. golün ardından da şuursuz bir arzu vardı. Ama yüksek arzu etkin bir şekle dönüşmedi. Birkaç pozisyon bulduk, ancak bu pozisyonlar da eridi gitti. Çok istediğimiz çok arzuladığımız finalin kapısından döndük, üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim