Aykut Kocaman’dan Lazio maçı yorumu! UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Fenerbahçe, Lazio'ya konuk oldu. Sarı-Lacivertliler, 90 dakikanın sonunda sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı ve bu sonuçla yarı finale yükselerek tarih yazdı. UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio’yu eleyerek yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ‘Bizi geçen sene Şampiyonlar Ligi’ne göndermeyenlere yarı finalden selam olsun’ siteminde bulundu.

24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?

AYKUT KOCAMAN’DAN LAZIO MAÇI YORUMU

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde Lazio'yu eleyerek yarı finale çıkan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, hem ülke futbolu, hem kulübü, hem de takımı ve şahsı adına çok mutlu olduğunu belirterek, "Her iki takım da isteğine uygun bir şekilde oynadı. Lazio ilk maçı 2-0 kaybetmenin dezavantajıyla topu çevirmek istiyordu ve topu sürekli öne oynadı. Önce ilk golü bulup sonra da tur için oynamayı hesap ediyordu. Bizim içinse amaç ilk maçta aldığımız skoru da düşünerek maçın bütününde 2-0'lık avantajı korumayı başarmaktı. İlk yarım saat doğru bir şekilde geçti bizim için. Sonra sıkıntılı bir maç oldu. Turu geçme iradesini ve yüksek isteğini maçın her anında ortaya koydu bütün arkadaşlar. Çok mutluyum" diye konuştu.

Aykut Kocaman, "Yaşadığınız durumların ardından elde ettiğiniz bu başarılardan sonra bir şeyler söylemek ister misiniz?" şeklindeki bir soruya da "Her zaman söylediğim şuydu; bu işin içinde inişler ve çıkışlar var. Esas olan inişler zamanında doğruları yapma iradesini gösterebilmek. Sıkıntılı zamanlarda kulübümün büyük desteği oldu. O zaman söylediklerimin arkasındayım. İşimi ve kendimi tarif ederken odak yer burası. Bizim işimiz doğruları yapmaya çalışmak, sonra da takdiri kamuoyuna bırakmak. Şunu da belirtmek istiyorum; bizi geçen sene Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyenlere buradan, yarı finalden selam olsun" cevabını verdi. 

Editör: TE Bilisim