Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Galatasaray'ın Azerbaycanlı fanatiği Ceyhun Aziz, ilk çocuğuna Arda, yeni doğan bebeğine ise Turan ismini koydu. Evinin her tarafına Galatasaray'la ilgili bayrak, flama, poster asan Aziz, tam bir fanatik.

Cihan Haber Ajansı’na(Cihan) açıklamalarda bulunan Ceyhun Aziz, 'Ultra Aslan Azerbaycan' adıyla bir dernek kurduklarını belirterek, ülkedeki Galatasaraylıları tek çatı altında toplamayı başardıklarını söyledi. Derneklerinin toplam 50 bin resmi üyesi olduğunu ifade eden Aziz, toplam nüfusu 9 milyon olan Azerbaycan'ın en az 5 milyonunun Galatasaray taraftarı olduğunu bildirdi. Azerbaycan'da Türkiye liglerinin yakinen takip edildiğini bildiren Aziz ''Galatasaray’ı biz kendi takımımız gibi kabul ediyoruz''dedi. Galatasaray'a olan sevgisinin Romen Futbolcu Georgi Hagi'nin transferi ile başladığını ifade eden Aziz, Galatasaray'ın UEFA Kupası’nı alma başarısını göstermesiyle birçok Azerbaycanlı gibi kendisinin de takımın fanatiği olduğunu söyledi. Yıllarca izledikleri maçlarda duymadıkları Ali, Hasan, Hakan gibi Türk isimlerini duyunca takıma daha da bağlandıklarını bildiren Aziz ''Eğer Galatasaray o kupayı almasa idi bu gün bizler hala eski Sovyet döneminden kalma Rus takımlarının taraftarı olurduk''dedi.

ARDA TURAN, EMRE GİBİ YAPMAZ
Ceyhun Aziz, Galatasaray forması giyen her futbolcuyu çok sevdiğini fakat Arda'yı çocuk yaşlardan itibaren Galatasaray'da olmasından dolayı daha çok sevdiğini söyledi. Bu sevginin bir ifadesi olarak iki oğluna Arda ve Turan isimleri verdiğini ifade eden Aziz, Arda ile ilgili kendisine sıkça yöneltilen 'Arda'da Fenerbahçeli olursa ne yaparsın' sorusuna verdiği cevapta hayatta her şeyin olabileceğini ama Arda'nın hiçbir zaman Emre gibi Fenerbahçe'ye geçmeyeceğini söyledi. Aziz sözlerini şu şekilde tamamladı ''Ben Arda'ya güvendim evlatlarıma da güveniyorum. İnanıyorum ki benim de oğullarım ülkelerini gururla temsil edecekler''

Editör: TE Bilisim