Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2006 yılından beri önlerinin kesildiğini söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, "2006 yılından beri Fenerbahçe'nin sürekli önü kesiliyor. Bizim dava ile ilgili konuşmamam söyleniyor. Ben de bu uyarıya katılıyorum." diyerek şunları söyledi:

"Galatasaray Kulübü, açık bir şekilde söyleyeceğim, sürekli konuşuyorlar. Biz kimsenin işi ile ilgili, diğer kulüplerle ilgili hiçbir şey konuşmadık. 2006 yılında Denizli'de şampiyonluğu kaybettik. Sonra bir baktık başka şeyler olmuş belgeler var. Konu kapatıldı. 2009 - 2010 yılında yine oldu. Biz yine 2006 yılında bu travmayı atlattık. Her düştüğümüzde dimdik ayağı kalktık. Hep de ayakta olacağız.Trabzonspor'la oynadığımız maçta stadımızda kaybettik. Bakan bile 'şaibe var' dedi. Bursaspor şampiyon oldu şaibe filan kalmadı."

Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu her senenin şike ve teşvik söylentileriyle geçtiğini kaydeden Aziz Yıldırım, "Eğer bir temizlik olacaksa 30 yıl önceden başlaması lazım. Eğer bu temizlikte benim dönemimde bir şey varsa ben bu suçun cezasını çekmeye hazırım. Ancak 1959 yılından beri olanların faturası bize çıkarılmasın." şeklinde konuştu.

YILDIRIM, SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI

İki hafta önce Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın 'Bizim önümüzü kesiyorlar' ifadesini kullandığını hatırlatan Başkan Aziz Yıldırım, "TFF başkanına gidiyor el ele kol kola çıkıyorlar. Bu garip değil mi? Ben savcıları göreve çağırıyorum. Buyrun göreve. Neden yapmıyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Galatasaraylı bir yazarın 'Galatasaray'ı alkışlamayacağız' dediği için teknik direktör Aykut Kocaman'ın 6222 sayılı kanun gereği yargılanması gerektiğini yazdığını dile getiren Aziz Yıldırım, şöyle konuştu:

"3 yıl önce gittik yağmur yağdı tribünden. Kimse bir şey söylemedi. İnsanların vicdanına kültürlerine bırakmak lazım bazı şeyleri. Bırakalım dostluk içinde futbolu yaşayalım. Galatasaray her şeyi yapar, adetleri bu. Sonra el uzatırlar. Madem ki samimiler lig bitimini beklerlerdi, gelirlerdi ne gerekiyorsa yapardık."

Cezalı olduğu için sahada takımın başında olamayacak olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'i ve Başkan Ünal Aysal'ı kast eden Aziz Yıldırım, "Maç var, yok 'Ben nerede oturacağım', yok 'Lizbon'a beni davet ederlerse, gelirim' Ararsın beni söylersin, biz de gereken neyse yaparız. Gazeteye konuşulmaz. Bunlar yanlış şeyler. Ben ne olduklarını biliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim