24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gelecek sezon da teknik direktör Aykut Kocaman'la devam edeceklerini söyledi.

Sarı - lacivertli kulübün Kadıköy'deki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Olağan Mali Genel Kurul'da konuşan Başkan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile dün de görüştüğünü, ihtiyaç hissedilen yerlere transfer yapmak için çalıştıklarını da belirterek, "Aykut Kocaman için gidiyor, Fenerbahçe'den ayrılıyor diyorlar. Böyle bir şey yok. Aykut Kocaman 2 yıl daha burada, görevinin başında." dedi.

"DEVLET, KULÜPLERİ İNCELESİN"

Başkan Aziz Yıldırım, elindeki ödedikleri vergilerin belgelerini de göstererek, bir taraftan UEFA kriterleri bir taraftan da devletin haklı olarak vergi isteği olduğunu ifade edip, "87 milyon lira vergi verdik. Devleti göreve çağırıyorum. Tüm kulüpler incelenmeli. Ben bir Türk vatandaşı olarak kim ne kadar vergi veriyor, bilmek istiyorum." şeklinde konuştu.

"BÖYLE OLURSA A2 İLE ÇIKARIZ"

Türkiye Kupası'nı kendileri kazanana kadar önemli, kendilerinin kazanmasının ardından önemsiz olarak göründüğünü kaydeden Aziz Yıldırım, "Her maç için 250 bin euro maç parası ödüyoruz. 2 milyon euro kupada zararımız var. Eğer bu statü devam ederse A2 takımı ile maçlara çıkacağız. Bunun altından kalkamıyoruz. Oynadıkça para kazanacağımız yere para kaybediyoruz. Bir de sürekli maç oynuyoruz." ifadelerini kullandı.

TRİBÜNDE UYUŞTURUCU VAR İDDİASI

En büyük sorunlarından birinin de 'amigo' işi olduğunu dile getiren Yıldırım, tribünlerde uyuşturucu olduğu yönünde ihbarda bulundu. Aziz Yıldırım, şöyle konuştu:

"Biz de hata yaptık 2004 yılına kadar yanlarında oldum. Bilet filan kestik. Öyle bir noktaya geldik ki kendisi reis oldu. Ayrıca Fenerbahçeli de değil; Beşiktaşlı. Birbirleriyle kavga ediyorlar."

Karabükspor ile yaptıkları maçta grubun 'şike, şike' diye bağırmalarını ölüm olsa bile unutmayacağını belirten Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:

"Fenerbahçeli adam öyle bağırmaz. Ertesi gün hatalarını anladılar. Biz öyle şey demedik diyorlar. Stadın dışından stadın içine yabancı şeyler attılar. Cezayı çaktılar. Savcılığa dilekçe verdi; 'başıma bir şey gelirse sorumlusu Aziz Yıldırım'dır' diye. Ama ben ihbar ediyorum, tribünde uyuşturucu var. Ailelere sesleniyorum, çocuklarına sahip çıksınlar."

YÖNETİM OYBİRLİĞİYLE İBRA EDİLDİ, 2013 BÜTÇESİ ONAYLANDI

Bu arada Aziz Yıldırım'ın konuşmasının ardından Divan Başkanı Suat Müftüoğlu, yönetimin ibrasını genel kurulun oyuna sundu. Yönetim oy birliğiyle ibra edildikten sonra, 173 milyon 212 bin lira olarak ön görülen Fenerbahçe Spor Kulübü 2013 Yılı Bütçesi de oybirliğiyle kabul edildi.

Yönetimin, icra için genel kuruldan istediği yetkilerin de oybirliğiyle verilmesinin ardından Mali Genel Kurul sona erdi.

Editör: TE Bilisim