Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Azerbaycan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Bakü2015 1. Avrupa Oyunları'nda 46 - 49 kiloda mücadele eden milli boksör Muhammed Ünlü, yarı finalde Rus rakibine yenilerek final şansını kaçırdı.

Bakü Crystal Hall'de erkekler 46-49 kiloda mücadele eden Ünlü, yarı finalde Rus rakibi Bator Sagaluev'e 3-0 yenilerek final şansını kaçırırken, yarı finale kalan sporcu olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Yarı final müsabakasında Rus rakibi karşısında ilk raundu 3 hakemin verdiği puanlar sonunda 10-9 kaybeden, 2. raundda ise İrlandalı ve Cezayirli hakemlerden 10 tam puan, İtalyan hakemden de 9 puan alırken, 3. ve son raundda ise 3 hakem de Rus sporcuya 10 tam puan, Muhammed Ünlü'ye ise 9'ar puan verdiler.

Bu sonuçla Rus sporcu ringden 3-0 galip ayrılarak finale kalırken, Muhammed Ünlü ise bronz madalyada kaldı.

Bakü2015'e iddialı gelen genç sporcu ilk turunu bay geçtiği 46 - 49 kiloda İsrailli rakibi David Alaverdian'i 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. Muhammed Ünlü, bugün çıktığı yarı final maçında Rus boksör Bator Sagaluev'e yenildi.

Editör: TE Bilisim