Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor, cuma günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı beyazlı ekibin ara transferde renklerine bağladığı Hırvat oyuncu Ermin Zec takımla birlikte antrenmana çıktı.

Haftayı Gaziantepspor mağlubiyetiyle kapatan Balıkesirspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı beyazlı ekip, teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde Atatürk Stadı'nda çalışmalarını sürdürüyor. Hırvatistan'ın HNK Rijeka takımında forma giyen ve bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen Hırvat oyuncu Ermin Zec takımla birlikte antrenmana çıktı. Ermin Zec'in önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

Antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen Özdeş, kamp dönemi maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gaziantepspor maçıyla birlikte ligin ilk yarısının tamamlandığını belirterek, şöyle konuştu:

"Geriye doğru dönüp baktığımızda hem Trabzonspor hem de Gaziantep maçlarında 90+6'da yediğimiz 2 golle 3 puan kaybettik. Devrede 15 puanımız olmalıydı. Ancak her iki maçta son dakikada yediğimiz gollerle birini berabere birin de ise sahadan yenilgi ile ayrıldık. Bundan dolayı hem oyuncularım hem de ben üzgünüz. Trabzon maçından sonra Gaziantep maçına kadar Antalya'da geçirdiğimiz hazırlık döneminden çok memnunum. Takımımın 5 haftalık oyunlarını değerlendirdiğimde oyun disiplini, coşkuları ve inançlarından son derece memnunum."

Gaziantepspor deplasmanında kaybettikleri 3 puanı bu hafta oynayacakları Akhisar Belediyespor maçıyla telafi etmek istediklerini belirterek, "Umuyorum bunu gerçekleştiririz. Ligin ilk yarısında aramızdan arkadaşlarımız ayrıldı. Bu arkadaşlarımızdan istediğimiz verimi almadık. Takımımızı güçlendirme adına bir planlama yaptık. Bu nedenle 5 oyuncuyla yollarımız ayırdık, 5 oyuncuyla da takımımızı güçlendirme yoluna gittik. İstediğim oyuncuları bu takıma aldığı için kulüp başkanımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İki yabancı oyuncu ile daha görüşmelerinin devam ettiğini aktaran teknik direktör Kemal Özdeş, cuma gününe kadar transferin netleşeceğini vurguladı. Ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğine dikkat çeken Özdeş, şöyle devam etti:

"Ligin yarısı bittiğinde oturmuş ve inanmış bir gurubun olması bizim için büyük bir avantaj olacak. Gelecek oyuncularla birlikte ilk yarıdan daha farklı bir Balıkesirspor izlettireceğiz. Maçlarımız çok zor geçecek ve her maçımız bir final olacak. Ancak bu yarışa ortak olacak nitelikti bir kadromuz olacak. Bu uzun yolculukta mayıs ayının sonunda ligde kalacağımızı umut ediyorum ve düşünüyorum. Şimdi daha rahat yarışacak bir kadromuz var."

Editör: TE Bilisim