Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Süper Ligin 28. hafta maçında evinde Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan ligin son sırasındaki Balıkesirspor'da teknik direktör Kemal Özdeş görevinden istifa etti. Kalan 6 haftada takıma başarılar dileyen Özdeş, kendisine destek olan herkese de teşekkür etti.

Süper Ligin bitmesine 6 hafta kalan ligde kalma umutlarını tamamen yitiren Balıkesirspor'da teknik direktör tecrübeli teknik adam, görevinden ayrıldı. Kayseri Erciyes ile oynanan maçın ardından yaptığı basın toplantısında görevi bıraktığını açıklayan Özdeş, takımın başında 17 maç sahaya çıktığını belirterek desteğinden dolayı taraftara teşekkür etti.

İki takımında istemediği bir sonucun gerçekleştiğini belirten Kemal Özdeş, "Bugün kazanıp hem alt sıradan kurtulma hem de düşme sınırındaki Rize'ye yaklaşma için bir fırsattı. Ancak erken attığımız gol ve bu golü koruma çabası bize pahalıya mal oldu. Üzgünüm. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize yine bugün destek oldular. Onlara bir galibiyet hediye edemedik. Bunu yapmak isterdim. Ayrılıyorum görevimden. Çok teşekkür ediyorum. Bu şehirde çalışmak benim için gerçekten bir keyifti." dedi.

Takımının ligin son sırasında olmasına rağmen oynanan hiç bir maçta tepki görmediğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Bu çok güzel, Balıkesir'i hiç unutmayacağım. İnşallah daha güzel bir zamanda, daha güzel şartlarda burada çalışmak nasip olur. Keşke sezon başında bu takımın başında olsaydım. Çünkü gerçekten bu taraftar, bu şehir, bu yönetim gerçekten Süper lig'de olmayı hak ediyor. Bu yaptığım bir kaçmak değil. Çünkü ben burada 17 maç görevde kaldım. Hiç bir maçtan son, 'Çok kötü oynadık' demedim." ifadelerini kullandı.

Oyuncularına çok teşekkür eden Kemal Özdeş, "Haftalardır son sırada olmalarına rağmen son sırdaki gibi davranmadılar. Çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Devre arası yaptığımız transferlerde en çok dikkat ettiğim ve buradan gönül rahatlığıyla ayrılacağım. Kulübümü borca sokmadım. Belki bir Nuno'nun yıllık maliyeti kadar 6 transferin 5 aylık alacakları var. Buna özen gösterdik. Umuyorum kalan 6 maçı da takımım kazanır. Çünkü böyle bir değişikliğin iyi gelebileceğini düşünüyorum. İnşallah Balıkesir için gelecek çok iyi olur." diye konuştu.

ERCİYESSPOR CEPHESİ
Konuk ekip Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Hamit Cihan ise çok önemli bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Oyun olarak görev aldığımız bu kısa süre içerisinde en iyi oyunumuzu oynadık. Beklenti sonuç olduğu için maalesef bir işe yaramadı oynadığımız. Bundan sonraki süreç için planlama yapıyoruz. Ümit ediyorum bundan sonra herkes için güzel bir süreç olur. Sahada iyi niyetli mücadele eden bütün arkadaşlarımızı kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör Hamit Cihan, takımının kaldığı otelde dün gece yaşanan olaylara ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: "Maalesef dün kaldığımız otelde bir düğün organizasyonu vardı. Düğün organizasyonunu gerçekleştiren insanlar gece saat 03.00 civarında gürültü yapmaya devam ettiler. Çok büyük bir rahatsızlık oldu. Oyuncularım çok rahatsız oldu. Bir kavga, bir gürültü. Gece sabaha kadar uyumadık. Şikâyetçi olduk. Şuanda hukuksal süreç devam ediyor."




Editör: TE Bilisim