Avrupa Ligi'nde bu akşam Lazio ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye sürpriz. Koyu Fenerbahçeli olan Başbakan Erdoğan Avrupa ligi maçlarında Fenerbahçe'nin finale kalması durumunda Amsterdam'da oynanacak final maçına gideceğini duyurdu.

Başbakan Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye sürpriz. Futbola oldukça meraklı Başbakan Erdoğan, Fenerbahçe için önemli bir açıklama yaptı ve "Final oynarsa Amsterdam'daki finale giderim" dedi.

Fenerbahçe 106 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa'da yarı finale bu kadar yakın. Lazio takımı ile yaptığı ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyetin avantajıyla İtalya'ya giden sarı lacivertlilere Başbakan Erdoğan'dan da bir sürpriz geldi.

Başbakan Erdoğan resmi temaslar için gittiği Kırgızistan'dan Fenerbahçe'ye sürpriz yaptı. Başbakan Erdoğan, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde finale kalması durumunda 15 Mayıs'ta Amsterdam'daki maça gideceğini söyledi.

24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?

Geçen haftaki mücadelede Fenerbahçe rakibinin 10 kişi kalmasından da faydalanarak Lazio’yu 2-0 yenmişti. Lazio-Fenerbahçe maçı bugün saat 22.05’ten itibaren Star TV’den izlenebilir.

Fenerbahçe, Avrupa Kupaları’nda en büyük başarısını yakalamak için İtalya'da son 90 dakikaya çıkacak. Sarı-lacivertli takım, İstanbul'da 2-0 yendiği Lazio'ya bu akşam Roma Olimpiyat Stadı'nda konuk olacak. Mücadele İtalyan ekibinin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Fenerbahçe'nin turu geçmesi için gol atarak alacağı 2 farklı yenilgiler bile yeterli olacak.

Editör: TE Bilisim