Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde 26 Şubat Perşembe günü Liverpool ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına devam etti.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan ve Başkan Fikret Orman ile yönetim kurulu üyelerinin de izlediği antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenmana tedavilerine devam edilen Alexander Milosevic, Demba Ba, sağ kasığında zorlama olan Ersan Gülüm ile tedavi sonrası bireysel çalışan Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Cenk Tosun katılmadı. Mustafa Pektemek takımla birlikte çalıştı.

Slaven Bilic yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışması kapsamında yapıldı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. 2 grup halinde kanat organizasyonları ve duran top çalışması yapılırken sonrasında ise tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ile antrenman sona erdi.

Siyah beyazlılar, ilk maçta 1-0 kaybettiği ve tur umudunu sürdürdüğü Liverpool maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayıp kampa girecek. Yapılacak antrenman saat 17.00’de başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak. Saat 16.00’da ise teknik direktör Slaven Bilic ile bir oyuncu basın toplantısı yapacak.

YÖNETİMDEN ÜMRANİYE ÇIKARMASI

Bu arada Beşiktaş'ın, Liverpool ile oynayacağı maça büyük önem veren siyah beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu da tesislere gelerek çalışmayı izledi.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne Başkan Fikret Orman ile birlikte İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da gelerek antrenmanı izlediler.

Editör: TE Bilisim