Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Bugüne kadar katıldığı birçok organizasyondan Elazığ’a madalya ve madalyalarla dönmeyi gelenek haline getiren Elazığ Belediyespor Boks Takımı, ocak ayı içerisinde yapılacak olan yıldız ve gençler boks müsabakalarına hazırlanıyor. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, sporun her branşına destek verdiklerini söyledi.

Bugüne kadar sadece futbol değil sporun her branşına belediye olarak önemli destekler sunduklarını aktaran Başkan Süleyman Selmanoğlu, Spor Toto Süper Lig'de oynayan ve birkaç yıl öncesine kadar maça çıkacak forması bulunmayan Elazığspor’a verdikleri desteklerin herkesin hafızasında olduğunu dile getirdi.

Süleyman Selmanoğlu, salon sporlarından, bayan futbol takımına, basketboldan, profesyonel sporculara ve amatör takımlara kadar önemli destek verdiklerini de kaydederek, bu desteklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Antrenör Cemil Döndü ise kısa zamanda alınan bir çok madalya ve birincilikte en büyük payın Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na ait olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim