Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Bayrampaşaspor Konya’da play-off’ta karşılaşacağı Nazilli Belediye maçının hazırlıklarını Gerede’de tamamlayarak maçların oynanacağı Konya'ya geldi.

Teknik Direktör Murat Şenvardar ve Antrenör Engin Çalışır nezaretinde, koşu, istasyon ve pas çalışması gerçekleştiren Bayrampaşaspor'da taktik ve maç programlaması üzerinde de durulurken penaltı çalışması da yapıldı.
Gerede'den kara yolu ile Konya’ya geçen Bayrampaşaspor, play-off’ların oynanacağı Konya’da maç saatini bekliyor. Bayrampaşa'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

KAMP ORTAMI MÜKEMMELDİ

Gerede kampının planlandığı gibi gerçekleştiğini ve kampın son derece mükemmel geçtiğini söyleyen Teknik Direktör Murat Şenvardar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok faydalı bir 5 günlük kamp geçirdik. Bizler ne yaptığını bilen bir ekibiz. Topun rakipte olduğu anlardaki oyun mentalitemiz, topun bizde olduğu zamanki kadar önemlidir. Oyuncularımın bunu algılayacak ve yerine getirecek kadar yetenekli. Onlara güveniyorum. Taraftarımızın desteği ile perşembe günü tur atlayan taraf olmak istiyoruz.

Nazilli Belediyespor çok güçlü, hırslı ve ne istediğini bilen bir takım. Biz de rakibimizin bu özelliklerini biliyoruz. Gerede kampında da bunların üzerinde çok durduk. İyi çalıştık, iyi motive olduk ve istediğimiz sonucu almak için elimizden geleni yapacağız.”

Editör: TE Bilisim