Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen Beko All-Star 2013, üç sayı yarışmasını TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney kazandı.

Üç sayı yarışmasına Aliağa Petkim’den Lionel Chalmers, Erdemir’den Melih Mahmutoğlu, Pınar Karşıyaka’dan Jon Diebler, Türk Telekom’dan Daniel Harris Brown, Hacettepe Üniversitesi’nden Ogün Sevinç, TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney ve Olin Edirne’den Bekir Yarangüme katıldı.

Eleme turunda TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney 22 puan, Olin Edirne’den Bekir Yarangüme 17 puan ve Hacettepe Üniversitesi’nden Ogün Sevinç 15 puan toplayarak finale kaldı. Pınar Karşıyaka’dan Jon Diebler 14 puan, Erdemir’den Melih Mahmutoğlu 13 puan ve Aliağa Petkim’den de Lionel Chalmers 11 puan ile üç sayı yarışmasına eleme turunda veda ettiler.

İlk turda 22 puan toplayan Kirk Penney, finalde de 18 puanla ilk sırayı aldı. Finalde Ogün Sevinç 17 puan ve Bekir Yarangüme de 11 puanda kaldı.

Beko All-Star 2013 üç sayı yarışmasını kazanan TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney’e ödülünü TBF Disiplin Kurulu Başkanı İmran Işıldar sundu.

Oyuncu            Takım                Puan
Kirk Penney        TED Ankara Kolejliler        18
Ogün Sevinç        Hacettepe Üniversitesi    17
Bekir Yarangüme    Olin Edirne            11

Editör: TE Bilisim