Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Beko Basketbol Ligi’nde 15. hafta yarın oynanacak Türk Telekom – Galatasaray Medical Park mücadelesiyle başlayacak. İlk yarının son hafta maçları 14 Ocak Pazartesi günü oynanacak olan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye – Anadolu Efes mücadelesiyle tamamlanacak.

Ligde ilk yarı bu hafta oynanacak maçlarla tamamlanırken verilecek arada Beko Basketbol Ligi’nin yıldızları 20 Ocak Pazar günü İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena’da düzenlenecek olan Beko All Star 2013 organizasyonunda bir araya gelecekler.

15. haftanın açılışını ise Türk Telekom ile Galatasaray Medical Park yapacak. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlarken LİG TV 3’den canlı olarak ekranlara gelecek. Aynı gün oynanacak diğer maçta ise Tofaş sahasında Erdemir’i, Hacettepe Üniversitesi de, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek. Ankara ekibinin maçını da LİG TV 3 yayınlayacak.

Günün son maçında ise Pınar Karşıyaka ile TED Ankara Kolejliler saat 18.00’de kozlarını paylaşacaklar.

13 Ocak Pazar günü ise 3 maç oynanırken açılışı Beşiktaş ile Mersin Büyükşehir Belediyesi yapacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak ve LİG TV 3’den naklen yayınlanacak maçın başlama saati 15.30. Aynı gün oynanacak bir diğer maçta ise Banvit sahasında Aliağa Petkim’i, Fenerbahçe Ülker de İstanbul’da Olin Edirne ile karşılaşacak.

İlk devrenin son maçını ise 14 Ocak Pazartesi günü Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Anadolu Efes yapacak. Saat 18.00’de başlayacak olan mücadeleyi basketbolseverler LİG TV 3’den canlı olarak izleyebilecekler.

Haftanın maçlarının programı şöyle:

Yarın
14.30 Türk Telekom - Galatasaray Medical Park (Ankara Spor Salonu)
17.00 Tofaş – Erdemir (Atatürk Spor Salonu)
17.30 Hacettepe Üniversitesi – Antalya Büyükşehir Belediyesi (Ankara Spor Salonu)
18.00 Pınar Karşıyaka – TED Ankara Kolejliler (Karşıyaka Spor Salonu)

13 Ocak Pazar
15.30 Beşiktaş – Mersin Büyükşehir Belediyesi (Abdi İpekçi Spor Salonu)-
16.00 Banvit – Aliağa Petkim (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)
17.30 Fenerbahçe Ülker – Olin Edirne (Fenerbahçe Ülker Arena)

14 Ocak Pazartesi
18.00 Royal Halı Gazintep Büyükşehir Belediyesi – Anadolu Efes (Karataş Şahinbey Spor Salonu)

Editör: TE Bilisim