Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Adanaspor maçında oyunsal anlamda görmek istediği şeyleri gördüğünü belirterek, fırsat verdiği gençler adına maçın iyi bir sınav olduğunu söyledi.

Konuk oldukları Adanaspor maçı sonrası basının karşısına geçen Bektaş, skordan ziyade oyunsal anlamda görmek istediği şeyleri görme fırsatı bulduğunu belirtti. Atağa çıkarken kaptırdıkları 3 top sonrası kalelerinde gol gördüklerini ifade eden Bayram Bektaş, “Çalışıp düzeltmemiz lazım. Çok gol kaçırıyoruz. 4-5 net pozisyonu atamıyoruz. Deplasmada 4 gol yiyip 3 gol atıyorsanız düzeltmeniz gereken şeyler var demek.” diye konuştu.

İki takımın da küme düşme sıkıntısı olmadığı için maçın atmosferinin, ambiansının düşük olduğunu anlatan Bektaş, “Bu durumda da kafası tatilde erken tatile çıkmış oyuncular olabiliyor, onları motive etmek de daha zor olabiliyor. O yüzden fazla skora takılmadan görmek istediğim şeyler vardı oyunsal anlamda onları görmüş oldum. Benim için o önemliydi. Adanaspor da kazandı, genç iyi oyunculardan kurulu kadrosu var, tebrik ediyorum. Önümüzdeki sene başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim