Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, Ereğli Belediye’yi 3-1 mağlup etti. BJK Akatlar Arena’da oynanan karşılaşmaya siyah - beyazlı ekip, Yağmur, Sinem, Matuszkova, Seda, Natali, Koeva ve Funda(L) altısıyla başladı.

Karşılıklı alınan sayılarla başlayan ilk setin ilk teknik molasına Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, 8-5 önde girdi. Setin devamında iyi oyununu sürdüren siyah-beyazlılar, 2. teknik molaya 16-14 üstünlükle girdi. Son bölümde güzel oyununu sürdüren Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, ilk seti 25-18 kazandı.

2. sete hızlı başlayan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Moladan sonra oyun düzeninde sorun yaşayan ve rakibinin etkili ataklarında iyi savunma yapamayan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, 2. teknik molaya 16-14 geride girdi. Son bölümde oyuna tekrar asılan ve etkili hücumlar yapan siyah-beyazlılar, skoru lehine çevirmeyi başardı ve bu seti de 25-20 kazandı.

3. sete tutuk başlayan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, ilk teknik molaya 8-5 geride girdi. Oyundan düşen ve hücumda iyi organize olamayan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, bu seti 25-17 kaybetti.

Son sete etkili başlayan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Moladan sonra oyun düzeninden kopmayan ve iyi bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, seti 25-21 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Editör: TE Bilisim