Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Torbalı Beşiktaşlılar Derneği (TOBED), Kızılay ile işbirliğine girerek kan bağışı kampanyası düzenledi. Torbalı’da düzenlenen bu kampanyaya Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman da katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İzmir’de kan bağışı kampanyasına katıldı. TOBED’in davetlisi olarak Torbalı’ya gelen Orman’ı, çok sayıda Beşiktaş taraftarı karşıladı. Torbalılı Beşiktaşlıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Fikret Orman, hayranları ile fotoğraf çektirdi. Orman, daha sonra kan vermek için Kızılay’ın mobil kan aracına çıktı.

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir ile yan yana kan veren Başkan Fikret Orman’a Kızılay doktorları kan bağışının önemini ve sağladığı faydaları aktardı. Kızılay görevlisi Fikret Orman’a bir de sosyal çağrıda bulundu. Her 10 Beşiktaşlı’dan biri kan verse Türkiye’nin kan problemini çözeriz diyen görevli, Fikret Orman’ı Beşiktaşlılar arasında ülke genelinde bir kampanya yapmaya davet etti.

Kan vermeden önce kısa bir konuşma yapan Fikret Orman’a Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir tarafından bir plaket verildi. Torbalı’da kurulan derneğin güzel işler yapmasından memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Fikret Orman, TOBED’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim