Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Beşiktaş, yeni sezonun hazırlıklarına yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti. Basına kapalı yapılan antrenmanda Jose Sosa'nın yine antrenmana çıkmadığı öğrenildi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürürken, ücretinde iyileştirme isteyen ve eşinin de Türkiye'deki terör olaylarını bahane ederek ayrılmak istediğini belirten Jose Sosa yine antrenmana çıkmadı.

Siyah beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman denge, kuvvet, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleştirildi.

Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, oyunlar ve streching çalışması ile başladı. Sahada 12 istasyondan oluşan parkurda değişmeli olarak denge ve kuvvet çalışmaları yapıldı. Pas çalışması, top kontrolü ve 5'e 2 çalışması sonrası antrenman 4 grupta yapılan minik kale maçlarla sona erdi. Havanın sıcak olması ve oyuncuların çok su kaybı nedeniyle antrenman bitiminde oyunculara karpuz ve kavun ikram edildi.

Bu arada, Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın ilk iki günde olduğu gibi sabah antrenmanında da yer almadığı öğrenildi. Altyapı oyuncularından Eslem Öztürk, Sedat Şahintürk, Sezer Yıldırım, Muhammed Enes Durmuş, Hamza Küçükköylü, Fatih Aksoy, Hüseyin Yılmaz ve Veysel Sapan takımla birlikte çalıştılar.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.
Cihan

Editör: TE Bilisim