Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor ile yarın saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, Trabzon’a geldi.

İstanbul’da yaptığı son idmanın ardından öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a gelen siyah-beyazlı kafileyi, burada coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Saat 15.30’da Trabzon Havalimanı’nına inen Beşiktaş kafilesi, polisin geniş güvenlik önlemleri altında havalimanından çıktı. Bir taraftar burada Teknik Direktör Samet Aybaba’ya çiçek verdi. Daha sonra otobüsle kamp yapacakları otela geçen siyah-beyazlı takımı, burada yaklaşık 100 kişilik taraftar topluluğu karşıladı. Otele giden yol üzerinde toplanan taraftarlar, meşaleler yaktı ve takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu. Polisin takım otobüsüne yanaştırmadığı taraftarlar uzun süre takımları lehine tezahüratta bulundu.

Kendilerini taşıyan otobüsten inen siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcular, ayrıca otel girişinde Rize’deki Beşiktaş Futbol Okulu’ndan gelen minik sporcular karşıladı. Minik kartallar, teknik direktör Samet Aybaba ve takım kaptanı İbrahim Toraman’a çiçek verdi.

Daha sonra otele yerleşen Beşiktaş kafilesi, maç saatini beklemeye başladı.

Editör: TE Bilisim