Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Kalde firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Beşiktaş Kulubü'nde düzenlenen sponsorluk imza törenine başkan Fikret Orman'ın yanısıra basketbol komitesi başkanı Abdullah Sözer, erkek basketbol takımı başanternörü Erman Kunter ve Kalde firmasının yetkileri katıldı.

Geçen yıl basketbol sponsoru olan firmayla sezon sonunda anlaşmayı yenilemediklerini hatırlatan Başkan, sezon başlamasına az süre kaldığı için yeni sezona sponsorsuz başladıklarını ifade etti. Sponsorsuz geçen sürede yönetici arkadaşlarla maç başı sponsorluklar yaptıklarını ifade eden Orman, şunları söyledi:

"Takımımız THY Avrupa Ligi'nde aldığı sonuçların ardından tekrar sponsorluk arayışına girdi. En sonunda, sahibi çocukluk arkadaşım olan ve sektörde önemli yere sahip Kalde şirketleriyle forma göğüs sponsorluk anlaşması imzalıyoruz.”

Başkan, sezon sonuna kadar forma göğüs forma reklamının Kalde olacağını ve bu anlaşmadan dolayı 1 milyon liralık ücret alacaklarını açıkladı. Orman, sezon sonunda Kalde firmasının anlaşmayı devam etmek istemesi halinde devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim