Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürerken, dün oynanan ve 4-0 kazanılan Kayserispor maçında ilk 11'de maça başlayan oyuncular rejenerasyon antrenmanıyla günü tamamladı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleştirildi. Dünkü maçta oynayan futbolcular salonda rejenarasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma koşuları, ayak tenisi, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yaptı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, yarını izin yaparak geçirecek ve 8 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de oynanacak Galatasaray maçının hazırlıklarına salı günü saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
Cihan

Editör: TE Bilisim