Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "4 maçı kazandıktan sonra ayaklarımız yere basmalı uçmamalıyız demiştim. Şimdi de batmamalıyız sadece iki maç kaybettik." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Bilic, Beşiktaş'ın ilk 6 hafta performansını değerlendirerek, "Galatasaray maçını bir kenara ayırıyorum o büyük bir maçtı bir derbiydi. İyi bir takıma karşı oynadık. Mücadelenin ilk yarısında iyi bir performans gösterdik. Ancak ikinci yarı basit hatalar yaptık. Deyim yerindeyse 3 puanı rakibe biz hediye ettik." diyerek şunları söyledi:

"Medical Park Antalyaspor maçındaki performanstan ise kesinlikle memnun değilim. Çünkü Antalyaspor maçında yetersiz bir mücadele ortaya koyduk. Oyuncular psikolojik, zihinsel, fiziksel olarak mutlaka yüzde yüz olmaları gerekiyor. İlk 5 haftadaki performansı tekrarlamamız için her zaman yüzde yüz oynamamız lazım. Oyunun her alanından her yönünde hep birlikte hareket etmemiz lazım. Şimdi tekrar kazanmaya başlamak için ihtiyacımız olan bu."

Galatasaray ile oynadıkları derbide tribünlere gönderildikten sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza alan tecrübeli teknik adam, kariyerinde ilk defa böyle bir ceza aldığını belirtti. Bilic, "Antalyaspor maçını hiç alışık olmadığım bir yerden takip ettim. Ceza ile ilgili o gün ne söylediysem yine aynısını söylüyorum.Yanlış bir şey yapmadım ki bunu orada da söyledim. Ceza verildi artık yapabilecek bir şey yok." dedi.

Başkan Fikret Orman ile görüştüğüne dair çıkan haberleri de yalanlayan Bilic, "Kamuoyunda yer alan Başkan'ın benimle konuştuğuna dair çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Herhangi bir konuda görüşmemiz olmadı." ifadesini kullandı.

Lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Bilic, "Biz lige çok iyi başladık. Bütün kamuoyu bizden bahsetmeye başladı ve o gün bulunduğumuzdan daha yüksek bir noktada göstermeye başladılar. İki maç kaybettik üst üste şimdi de bizi bulunduğumuz noktanın çok altında göstermeye çalışıyorlar. Aslında 4 maçı kazandıktan sonra da şunu konuşmuştuk ayaklarımız yere basmalı uçmamalıyız demiştim ben. Şimdi de batmamalıyız sadece iki maç kaybettik. Kaldı ki şampiyonluk adayı olabilmeniz için işlemesi gereken süreç uzun bir süreç ve bizim iyi bir takımımız var. Ne 4 maç üst üste kazandık diye gereğinden fazla olgun bir takımdık ne de 2 maç üst üste kaybettik diye tecrübesiz deneyimsiz takım olduk. Bir denge noktası sağlayıp çalışarak tekrar kazanmaya başlamalıyız." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim