Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, ABD'nin New York şehrinde faaliyet gösteren Türk okulu Brooklyn Amity School'u ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Sarı - lacivertli formalar giyen öğrencilerin, 'Ali Şen başkan Fenerbahçe şampiyon' tezahüratlarıyla karşılanan Ali Şen, Fenerbahçe sevgisinin dünyanın her yerinde olduğunu belirterek, "Benim Fenerbahçe'de başkanlık yaptığım dönemde bugün burada beni karşılayan ve 'Ali Şen başkan Fenerbahçe şampiyon' diyenlerin hiç biri dünyada bile yoktu. İşte Fenerbahçe sevgisi ve kulübümüzün büyüklüğü bu." dedi.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen, sorularına cevaplar veren Başkan Ali Şen, Brooklyn Amity School'un New York'ta büyük bir misyon yüklendiğine şahit olduğu belirterek, "Brooklyn Amity School fen bilimleri ve matematikte olduğu gibi sporda da büyük başarılar elde etmiş. Amatör branşlara verdiğiniz önem ayrıca takdire değer. 2 kez dünya, 4 kez Avrupa karate şampiyonluğuna imza atan Meral Ölmez eski sporcumuz ama bugünün önemli bir eğitimcisi. Burada KU Leuven Üniversitesinde Spor ve Sağlık Bölümü Öğretim Görevlisi de olan Meral Ölmez’in okulunuzda geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor olması da spora ne kadar önem verdiğini gösteriyor." dedi.

Brooklyn Amity School'u ziyaretinden duyduğu mutluluğu tekrarlayan efsane başkan Ali Şen, Fenerbahçe formaları ve yaptıkları tezahüratlarla kendini karşılayan öğrencilerin formalarını da imzaladı. Şen, öğrencilerin sorularına tek tek cevap verirken fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi. 'Ali Şen başkan Fenerbahçe şampiyon' tezahüratları ile Brooklyn Amity School'u inleten öğrencilerin büyük ilgisinden oldukça etkilenen Ali Şen'in duygulandığı gözlendi.

BEŞİKTAŞLI MÜDÜRÜN FENERBAHÇELİ ÖĞRENCİLERİNE ÖVGÜ

Brooklyn Amity School'u çok beğendiğini de belirten efsane başkan Ali Şen, tezahürat yapan öğrencilere alkışla karşılık verirken, "Türkiye'ye göre dünyanın öbür ucu burası. Türkçe konuşan birbirinden zeki ve sevimli çocuklar, Türk bayrağı altında birbirinden değerli hocaların elinin altında güzel bir eğitim alıyorsunuz. Böyle bir okulda ve böylesine güzel öğretmenlerin nezaretinde eğitim aldığınız için şanslısınız. Sizleri ve okulunuzu her gittiğim yerde övgüyle ve sitayişle anlatacağım." dedi.

Brooklyn Amity School'un öğrencilerinin kendisine, imzaladıkları Fenerbahçe bayrağını hediye etmelerinden dolayı teşekkür eden efsane başkan Ali Şen, okul müdürü Tufan Aydın'a da teşekkür etti. Şen, okulu gezdiren ve bilgiler veren Müdür Tufan Aydın'ın Beşiktaşlı olduğunu öğrendiğinde ise "Tabii ki Fenerbahçeli olmanızı isterdim. Fakat Beşiktaşlı bir müdürün okulunda bu kadar Fenerbahçeli öğrencinin olması da çok güzel. Okulu gezdirdiniz, bilgiler verdiniz, gerçekten her şey çok güzel. Bu okulun yapılmasında ve bu hale gelmesinde emeği geçenlere katkıda bulunanlara da teşekkür ediyorum. Fen bilimleri ve matematikteki başarınızı sporda da göstermeniz ayrıca övgüyü hakediyor." ifadelerini kullandı.

Efsane başkan Ali Şen yaklaşık 2 saat kaldığı Brooklyn Amity School'un ziyaretçi defterine de duyduğu memnuniyeti yazarak, yetkililere teşekkür edip imzaladı. Ali Şen daha sonra tezahüratlar ve alkışlar arasında okuldan ayrılırken ABD'ye geldiğinde tekrar Brooklyn Amity School'u ziyaret edeceğinin sözünü de verdi.

Editör: TE Bilisim