24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Avrupa Bayanlar CEV Kupası’na katılmaya hak kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü A Bayan Voleybol Takımı’na güvendiğini ve genç sporcuların Avrupa’da Bursa’yı başarıyla temsil edeceğine inandığını söyledi.

Bursa’nın her alanda öncü bir kent olması yolunda emin adımlar atan Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefine bir adım daha yaklaştı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü A Bayan Voleybol Takımı, ligdeki başarılarından dolayı, gelecek yıl Avrupa Voleybol Konfederasyonu Kupası olarak da bilinen Avrupa Bayanlar CEV Kupası’nda Bursa’yı temsil edecek.

Avrupa Bayanlar CEV Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan iki takımdan biri olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü A Bayan Voleybol Takımı sporcuları, Fenerbahçe ile birlikte Türkiye’yi gururla temsil edecek olmanın da heyecanını yaşıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Altepe’yi BURULAŞ’ta ziyaret eden genç sporcular, başarının haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, bu süreçte kendilerine destek olan Başkan Altepe’ye teşekkür ettiler.

Takım kaptanı Pınar Cankarpusat, takım adına yaptığı konuşmada, “Başkanımız Recep Altepe ve kulübün tüm teknik ve idari yönetimi, biz inancımızı kaybettiğimiz zamanlarda dahi bize inandı. Bu nedenle bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bursa’nın spor kenti hedefine bir nebze de olsa katkı koyabildiysek ne mutlu bize. Önümüzdeki yıl da takımımızla Bursa’yı en iyi şekilde Avrupa’da temsil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bursa’nın şampiyonlukları hak eden bir kent olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa’da Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek veriyoruz. Bursa’nın sadece futbolda değil tüm diğer branşlarda da öne çıkmasını hedefledik.” dedi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün önemli başarılara imzasını attığını vurgulayan Başkan Altepe, “Voleybol takımımız Bursa’yı Avrupa’da temsil edecek. Bursa olarak hedefimiz, İstanbul’dan sonra sporda ikinci kent olmaktı, bu hedefi şimdiden yakaladık. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı da sağlam bir ekip. Bizler de desteğe devam edeceğiz, her zaman yanınızdayız.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, Belediyespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ve Voleybol Federasyonu eski Yöneticisi Ersin Yılmaz’ın da katıldığı ziyaretin sonunda Başkan Altepe, voleybolculara akıllı telefon hediye etti.

Voleybolcular, daha sonra BURULAŞ atölyesinde, Bursa’da üretilen ilk yerli tramvayda başarı pozu verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcular, 5 Nisan Cuma günü saat 18.00’de Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak lig şampiyonluğu maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilisim