Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Bursaspor: Harun Tekin, Emre Taşdemir, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Bekir Yılmaz, Bakaye Traore, Cedric Bakambu, Volkan Şen, Samuel Holmen, Jose Fernandao
Torku Konyaspor: Kaya Tarakçı, Ali Turan, Mehmet Güven, Ö. Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Jagos Vukovic, Dimitar Rangelov, Mehmet Uslu, Kenan Özer, Benjamin Fuchs
Kırmızı kartlar: Dk. 43 Serdar Aziz (Bursaspor), Dk. 43 Rangelov (Torku Konyaspor)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 34. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Bursaspor ile Torku Konyaspor maçın ilk yarısında golsüz berabere kaldı.

6. dakikada Volkan Şen son çizgide taşıdığı topu içeriye çevirdi, top savunmanın müdahalesiyle ağlara gitti. Fakat hakem Cüneyt Çakır topun dışarıdan çevrildiğini belirterek golü iptal etti.

29. dakikada aldığı topla Torku Konyaspor ceza sahasına yönelen Emre Taşdemir’in içeri kestiği topa iyi yükselen Fernandao kafayı vurdu. Ancak kaleci Kaya topu kornere çeldi. Kullanılan korner atışında da sonuç alınamayacında Bursaspor önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

30. dakikada Torku Konyaspor önemli bir fırsattan yararlanamadı. Bu dakikada aldığı topla sağdan Bursaspor ceza sahasına giren Rangelov’un sert şutunu kaleci Harun son anda kornere çeldi. Kullanılan korner atışında ceza hasanıda yaşanan karambolde topu önünde bulan Torku Konyasporlu Vukovic’in sert şutu kaleci Harun’da kaldı.

38. dakikada Torku Konyaspor’dan Volkan Fındıklı’nın sert şutunu kaleci Harun son anda kornere çeldi. Bu dakikada topu kaleye yaklaşık 30 metre uzaklıkta önünde bulan Volkan, kaleyi tam karşıdan görünce sert vurdu. Tam köşeye giden topu görüp tehlikeyi sezen kaleci Harun, son anda uzandı ve topu kornere çeldi. Kullanılan kornerde de her hangi bir sonuç alınmayınca misafir takım Torku Konyaspor adına önemli bir pozisyon kaçmış oldu.

43. dakikada Bursassporlu Serdar Aziz ile Torku Konyasporlu Dimitar Rangelov arasında yaşanan tartışma sonrasında hakem iki futbolcuya da kırmızı kart gösterdi. Serdar Aziz ikinci sarı karttan oyundan atılırken, Rangelov ise direkt kırmızı kart gördü.

Kalan dakikalarda da gol gelmeyince maçın ilk yarısı başladığı gibi golsüz berabere tamamlandı.

Editör: TE Bilisim