Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk hedefleyen Bursaspor, 12 Ocak tarihinden itibaren 3 günde bir maç yapacak.

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında 9 günlük izne çıkan Bursaspor 2 Ocak'ta top başı yapacak. Ardından yoğun bir maç programına başlayacak olan yeşil-beyazlılar, ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası’da 2. hafta maçında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. 13 Ocak Pazar günü oynanacak maçtan 3 gün sonra ise yine Ziraat Türkiye Kupası grup maçında 16 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe’yi Bursa’da ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki bu sıkışık programın ardından lig maçları başlayacak. Bursaspor, 18. hafta maçında ise kupadaki Fenerbahçe maçından 3 gün sonra 19 Ocak’ta bu kez Kayserispor’u konuk edecek.
Sezon başında rakibini 1-0 yenerek lige galibiyetle başlayan yeşil-beyazlı takım, ligin ikinci devresine de galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor.

Sıkışık maç programı Ziraat Türkiye Kupası'nın grup karşılaşmalarıyla devam edecek. Kupada 4. ve 5. hafta maçları ise yine üç gün arayla 22-23-24 Ocak ve 29-30-31 Ocak tarihlerinde oynanacak. Bursapor, 12 Ocak tarihinden itibaren Ocak sonuna kadar 3 günde bir maç yapmış olacak.

Editör: TE Bilisim