Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Bursaspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçında galip gelerek zirve yarışında yerini korumak istiyor.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 karşılaşmanın 4’ünü Bursaspor kazanırken, 3 maçta ise Kasımpaşa üstün geldi, 3 maç ise beraberlikle sona erdi. Bursaspor, attığı 17 gole karşılık, kalesinde 12 gol gördü. Bursa’da oynanan sezonun ilk maçını ise yeşil beyazlılar 5-1 kazanmıştı.

BURSASPOR TARAFTARLARI CEZALI, ŞAMİL VE BELLUSCHİ MAÇ SAATİ BELLİ OLACAK

Yarın Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 13.00'te oynanacak ve hakem Özgür Yankaya’nın düdük çalacağı karşılaşmada yardımcı hakemler ise Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Cem Hanoğlu. Bursaspor taraftarları, deplasmanda tribün kapatma cezası nedeniyle takımlarını destekleyemeyecek.

Yeşil beyazlı takımda sakatlığı süren Civelli bu maçta da forma giyemeyecek. Civelli’nin yerine oynayan ve sakatlığı bulunan Şamil Çinaz ile Belluschi’nin oynayıp oynayamayacağı ise maç saati belli olacak.

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor’un, Kasımpaşa karşısına şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor:

Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Şamil Çinaz, Aziz Eraltay, Bellucshi (Bekir), Ozan Tufan, Josue, Volkan Şen, Bakambu, Fernandao

Editör: TE Bilisim