Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Bursaspor Kulübü, 50. yıl projelerini belirlemek amacıyla resmi internet sitesi üzerinden proje yarışması başlattı. "Ürün Tasarım" ve "Kurumsal Projeler" dallarında yapılacak yarışmada dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

50. kuruluş yıldönümünde gerçekleştirilecek etkinlikleri belirlemek amacıyla kurulan '59.Yıl Komisyonu' Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, projelerin belirlenmesi için izlenecek yolu açıkladı.

USLU: TARAFTAR PROJELERİNİ BİZİMLE PAYLAŞACAK

İlhan Uslu, kulübün ilerleyen yıllarda Türkiye'nin ve Avrupa'nın en önemli spor kulübü olmasının temellerini taraftarın sunacağı projelerle atmak istediklerini dile getirdi. Taraftarların www.bursaspor.org.tr adresinde yarışma sayfasına tıklayarak fikirlerini ve projelerini paylaşabileceğini ifade eden Uslu, yarışmanın tüm detaylarının sitede yer aldığını vurguladı.

Taraftarların 'Ürün Tasarım' ve 'Kurumsal Projeler' kategorilerinde projelerini sisteme yükleyebileceğini vurgulayan Uslu, "Bu kategorilerimiz Bursaspor markası altında satılabilecek veya Bursaspore'un ürün gamına ekstra yenilikler katacak her türlü ürünlerin tasarımlarının yarışacağı 'Ürün Tasarım' kategorisi, diğeri ise kulübün vizyonunu geliştirecek ve kalıcı gelir getirebilecek olan her türlü projelerin yarışacağı 'Kurumsal Projeler' geliştirmek istiyoruz." dedi.

ÖDÜLLER
Yarışmanın 19 Şubat tarihinde başlayıp, 30 Nisan tarihinde sona ereceğini belirten Uslu, 1 Haziran 2013 tarihinde ise herkesin bir kez oy kullanabileceği bir halk oylaması yapılacağını dile getirdi. Uslu, halk oylaması ile seçilecek projelerin ödülleri konusunda ise şu bilgileri verdi:

"Kategori birincisine 2013-2014 sezon Vip Tribünü kombine bileti, 500 TL Bursastore hediye çeki. Kategori ikincisine 2013-2014 sezonu Kapalı Tribünü kombine bileti, 350 TL Bursastore hediye çeki. Kategori üçüncüsüne 2013-2014 sezonu Maraton tribünü kombine bileti, 250 TL Bursastore hediye çeki verilecek. Ayrıca 250 TL Bursastore hediyesi de mansiyon olarak verilecek."

Editör: TE Bilisim