Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Bursaspor Çim Topu Takımı, 18 takımın katıldığı müsabakalarda bayanlarda şampiyonluk ve ikincilik erkeklerde ise şampiyonluk elde etti.

Yeşil - beyazlılar, Antalya Belek’te düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda bayanlarda ve erkeklerde iki takım ile mücadele etti. Bayanlar, 5’şer müsabaka sonucunda tüm maçlarını kazanarak finale yükseldi. Bursaspor’un erkek takımı ise oynadığı 7 maçta 1 mağlubiyet aldı.

Erkekler finalde, turnuvanın favorisi olan ve Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımda yer alan sporculara sahip olan Akarspor’u 9-4 mağlup etti. Bocce & Bowling & Dart Federasyonu Başkan Vekili Dr. Mutlu Türkme, İbrahim Yazıcı’nın vefatı nedeniyle yeşil-beyazlı takıma başsağlığı dileyerek madalyalarını takdim etti.

Çim Topu Antrenörü Ahmet Yaratılmış ise kazanılan şampiyonluğu rahmetli başkanları İbrahim Yazıcı'ya armağan ettiklerini belirtti. Yaratılmış, "Çok iyi hazırlanmıştık. Bayanlarda birincilik ve ikincilik kürsüsüne çıktık. Erkeklerde ise favori olan Akarspor’u mağlup ettik. Sporcularımıza elde ettikleri başarılardan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Bayanlar Bursaspor birinci takımda Nihal Demirdal, Nalan Delibaş, ikinci takımda ise Emine Dursun, Gözde Özgün yer aldı. Erkek takımında Adem Keskin ve Ömer Sarı şampiyonluğu yeşil-beyazlı kulübe getiren sporcularımız oldu.

Bursaspor Takımı, 23-26 Mayıs tarihlerinde Bartın’da yapılacak olan Petank Türkiye Şampiyonası’na 9 sporcu ile katılacak.

Editör: TE Bilisim