Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında yarın Kayserispor’u konuk edecek Bursaspor, rakibini yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamayı amaçlıyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda üst üste aldığı iki mağlubiyetin ardından gözünü lige çeviren yeşil-beyazlılar, yarın akşam saat 19.00’da Atatürk Stadı’nda ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

İLK MAÇI BURSASPOR KAZANDI

Kayserispor ile ligde bugüne kadar 31 maç oynayan Bursaspor, bu maçların 12’sini kazandı, 7 maç beraberlikle sonuçlandı, 12 maçta ise mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 28 gol atan Bursaspor, kalesinde ise 27 gol gördü. Ligin ilk yarısında Kadir Has Stadı’nda oynan karşılaşma ise Bursaspor’un 1 - 0 üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Yeşil - beyazlı takımda, sakatlıktan kurtulan Vederson ile Tuncay’ın Kayserispor maçında forma giymesi bekleniyor. Sakatlığı devam eden Basser ise bu maçta yer alamayacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Basser’in yerine savunmanın sağında yeni transfer Şener’e görev vermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlıların yeni transferi Edu’nun ise maçın gidişatına göre ikinci yarıda oyuna dahil olabileceği belirtiliyor.

Bursaspor’un Kayserispor saha süreceği muhtemel kadro ise şöyle: "Carson, Şener, Ömer, Serdar, Vederson, Belluschi, Musa, Sestak, Ferhat, Batalla, Pinto"

Editör: TE Bilisim