Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında İstanbul Büyükşehir Beledispor’a 4-1 gibi farklı skorla yenildiği için taraftarın tepkisine maruz kalan Bursaspor, kupa maçı hazırlıklarına polis eşliğinde başladı.

Yeşil-beyazlıların Özlüce Tesisleri’nde 1461 Trabzon ile oynanacak kupa maçı için gerçekleştirdiği antrenmana çok sayıda polis geldi. 4 polis otosu ve bir polis otobüsü tesislere gelerek önlem aldı. Polisler, Bursaspor taraftarlarının tesislere gelme ihtimaline karşın antrenman sonuna kadar bekledi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın katılmadığı antrenman Yardımcı Antrenör Mutlu Topçu yönetiminde gerçekleştirildi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren idman, ısınma koşularıyla başladı. Ardından 5'e 2 pas pres çalışması yapıldı. Dün oynanan İstanbul BBSK maçında forma giyen oyuncular takımdan ayrı düz koşularla antrenmanı tamamladı.

Kasık adalesinde ağrıları olan Tuncay Şanlı salonda çalışırken, dünkü maçta dizine darbe alan Musa Çağıran'ın tedavisine başlandı. Üst adalesinde kas zorlanması olan İbrahim Öztürk ve alt adalesinde kas spazmı olan Serdar Aziz antrenmanı düz koşularla tamamladı.

SESTAK 2 HAFTA YOK

Sakatlıkları bulunan Yavuz Özkan, Fernando Belluschi, Gökçek Vederson ve Michael Basser doktor kontrolünde düz koşu yaptı. İstanbul BBSK maçının son dakikalarında sakatlanan Stanislav Sestak'ın kontolleri bugün yapıldı. Arka adalesinde kas zedelenmesi olan Sestak'ın 2 hafta forma giyemeyeceği belirtildi.

Yeşil-beyazlı takım, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından öğle saatlerinde THY Özel Uçağı ile Trabzon'a gidecek.

Editör: TE Bilisim