Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın istifasıyla sıkıntılı günler geçiren Bursaspor, dünyaca ünlü çalıştırıcı Sven-Göran Eriksson ile görüşmelere başladı.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, İsveçli teknik direktörle telefonla görüşerek teklif iletti. Kamat, “Eriksson'un ik izlenimi olumlu. Anlaşma yüzde 75 sağlanır.” dedi.

KOÇ: OLUMLU GELİŞMELER VAR

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç ise Eriksson konusunda olumlu gelişmelerin yaşandığını dile getirdi.

Suudi Arabistan'ın Al Nasr takımıyla 9 gün önce teknik danışman olarak sözleşme imzalayan Eriksson ile bugün büyük oranda anlaşma sağlanması bekleniyor. Eriksson’da sorun yaşanması halinde ise alternatif isimlerle görüşülecek. Yeşil - beyazlıların gündeminde yabancı teknik adamların ağırlıkta olduğu belirtildi.

YÖNETİM KURULU TOPLANACAK

Başkan İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam’ın istifasının ardından bugün yönetim kurulunu toplayacak. Yeşil - beyazlı yönetimin, son günlerde yaşanan olumsuzluklarla birlikte, yeni teknik direktörü de bugün belirlemesi bekleniyor.

ERİKSSON’UN KARİYERİ

1977 yılında Degerfors takımında teknik adam kariyerine başlayan Eriksson sırasıyla Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Benfica, Sampdoria, Lazio, İngiltere milli takımı, Manchester City, Meksika ve Fildişi milli takımı ile Leichester'ı çalıştırdı. 65 yaşındaki başarılı teknik adam, İsveç, Portekiz ve İtalya olmak üzere 3 farklı ülkede lig ve kupa şampiyonluğu yaşayıp 17 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Editör: TE Bilisim