Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın istifasını açıklamasının ardından yeşil-beyazlı taraftarlar, Ertuğrul Sağlam'a sahip çıktı. "Sonsuza kadar Ertuğrul Sağlam" şeklinde tezahürat yapan taraftarlar, Bursaspor yönetimini ise istifaya çağırdı.

Sağlam'ın istifasını açıklamasının ardından büyük şok yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlar tesislere geldi. Özlüce Tesisleri önünde toplanan taraftarlar Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesini istemediklerini dile getirdi.

"SONSUZA KADAR ERTUĞRUL SAĞLAM"

Meşale yakarak Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yapan yeşil-beyaz sevdalıları, "Söyleyin kimde var böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam", "Sonsuza kadar Ertuğrul Sağlam", "Yönetim İstifa" diye tezahürat yaptı.

Bursaspor Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özdemir, taraftarların yanına gelerek sakinleştirmeye çalıştı. Özdemir, istifanın şuan doğru olmadığını, yarın Başkan İbrahim Yazıcı ile görüştükten sonra kararın belli olacağını ifade etti.

"İSTİFASINI KABUL ETMEYECEK BİR BAŞKAN YOK MU?"

İsmail Özdemir'in açıklamalarını dinleyen taraftarlar ise tepkisini sürdürdü. Taraftarlar, "Adam istifasını açıklamış, bu kulüpte bir başkan yok mu, istifasını kabul etmiyorum diyecek." şeklinde bağırdı.

Bu arada, polis de tesislerin önünde güvenlik önlemi aldı. Taraftarların olası tepkilerine karşı çok sayıda polis tesislerin önünde bekledi.

Editör: TE Bilisim