Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Bursaspor taraftarları, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Özlüce Tesisleri'ne gelerek yeşil-beyazlı takımın antrenmanını izledi.

Yeşil-beyazlı takımın, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman renkli görüntülere sahne oldu. Sevgililer günü nedeniyle tesislere gelen taraftarlar, antrenman için sahaya çıkan futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, meşaleler yakarak oyunculara tezahüratlarla oyunculara moral verdi. Kaptan Ömer Erdoğan ise takım arkadaşları ile birlikte taraftarları alkışlayarak teşekkür etti.

Teknik direktör Hikmet Karaman ise bir taraftarın küçük oğlunu antrenman sahasına alarak yakından ilgilendi. Topla oynayan küçük taraftar ilginç görüntüler oluşturdu. Karaman, Batalla ile birlikte minik taraftarı bir süre sevdi.

Yeşil-beyazlı takım, topla yapılan çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlıktan yeni kurtulan Ferhat Kiraz ise çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Bu arada, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaşa ile birlikte tesislerin dışına çıkarak taraftarları ve antrenmanı bir süre izledi.

Bursaspor, yarın Atatürk Stadı’nda yapacağı antrenman ile Elazığspor hazırlıklarını sürdürecek.

Editör: TE Bilisim