LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
TÜVTÜRK, Develi ilçesinde açılan yeni istasyon ile Kayseri’deki sabit araç muayene istasyonu sayısını 3’e çıkardı. Develi’de hizmete giren 2 kanallı Erciyes TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu, tüm araç türlerine hizmet verecek.

Bakanlığın denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, yeni istasyonunu Kayseri Develi ilçesinde faaliyete açtı. Böylece ülke genelindeki sabit TÜVTÜRK istasyonlarının sayısı 199’a yükseldi. TÜVTÜRK’ün ayrıca 75 gezici, 30 gezici traktör ve 5 motosiklet istasyonu da bulunuyor.

Araç sahiplerinin, muayenenin tüm sürecini izleyebildikleri özel bekleme salonu da bulunan Erciyes İstasyonu’nda her türlü aracın muayenesi ve egzoz emisyon ölçümü yapılabiliyor. TÜVTÜRK’ün müşteri hizmetleri kalitesini yükseltmek için araç sahiplerinden gelen tüm talep ve önerileri değerlendirmesi kapsamında hizmete giren Erciyes İstasyonu, bölgede her cins aracın da muayenesinin daha kolay ve hızlı biçimde yapılmasını sağlayacak.

Hizmete giren 2 kanallı araç muayene istasyonu ile birlikte TÜVTÜRK’ün Kayseri’deki sabit istasyon sayısı 3’e yükseldi. TÜVTÜRK’ün Kayseri merkezinde İncesu ve Kocasinan Güneşli’de birer sabit istasyonu daha bulunuyor. Ayrıca, Kayseri’deki çiftçilere yerinde hizmet verebilmek ve artan traktör muayenesi talebini karşılayabilmek için Kayseri’de 8 Ekim’de sadece traktörlere hizmet veren Gezici Traktör Muayene İstasyonu da devreye alınmıştı. Her cins araca hizmet veren gezici muayene istasyonu, belirlenen program kapsamında her gün Kayseri’ye bağlı ilçe ve köyleri ziyaret ediyor.

Araç sahipleri, Erciyes İstasyonu için www.tuvturk.com.tr internet sitesinden veya TÜVTÜRK çağrı merkezinden randevu alabileceği gibi işlemlerini randevusuz olarak da gerçekleştirebiliyor.



Editör: TE Bilisim