Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Bursaspor Yönetim Kurulu, kente yeni atanan Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin’i makamında ziyaret etti.

    Emniyet müdürlüğü ziyaretine Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Nihat Sapan, Dr. Yahya Bahadır, Nejat Çölek, Sadettin Garip, Ali Turan, Ali Büyükkurt, Kemal Kirevetözen, Sezer Sezgin, Recep Turgut, Selahattin Aktaş, Genel Müdürü İsmail Özdemir ve Denetleme Kurulu Başkanı Kamuran Şakir katıldı.

Emniyet Müdürü Selami Yıldız, ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getirirken, “Bursamız, genel olarak huzurlu bir şehir. Büyük sorunları olan şehir değil. Süper Lig’de mücadele den Bursaspor’un maçlarını izlemek için e-biletimi alarak artık Bursaspor taraftarı olduk. Futbol fanatiği değildim ama Bursaspor’un maçlarını takip eder oldum. Bursa’da ciddi bir destek var. Biz de Emniyet teşkilatı olarak tüm maçlarda güvenlik tedbirlerine azami oranda dikkat ediyoruz. Bursaspor, Bursa’ya çok katkı sağlıyor.” dedi.

ŞU AN KONUŞULAN BURSASPOR VAR

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da 8 aydık görevde olduklarını hatırlatırken, “Daha önceki dönemlerde benim ve bazı arkadaşlarımın yöneticilikleri olmuştu. Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı döneminde 7 sene değişik görevlerde bulundum. Bir yıl ara verdik, sağ olsun genel kurul üyeleri bizlere görevi tevdi ettiler. Sekiz aydan beri zor dönemde Bursaspor’u aldık ve şuanda Türkiye’de konuşulan bir Bursaspor’u götürmeye çalışıyoruz. Sıkıntılarımızı çözmeye çalışıyoruz.” dedi.

Bursa’nın en büyük sivil toplumu örgütü olarak başta Bursa yerel yönetimleri olmak üzere her kurumla sürekli birlik içerisinde olmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Bölükbaşı, ziyaretin sonunda Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a Bursaspor forması, rozeti ve çiçek takdim etti.

SAVCI ŞAHİN’E ZİYARET

Bursaspor Yönetim Kurulu ayrıca Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin’i adliye binasındaki makamında ziyaret etti.

Bursaspor’u keyifle izlediğini belirten Abdülkadir Şahin ise “Bursaspor’un her üsabakasını keyifle izliyorum. Bursa Atatürk Stadı’nda oynadığımız her müsabakayı takip etmeye çalışıyorum.” dedi.

Başkan Recep Bölükbaşı da, ziyaretin sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin’e isminin yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması, Bursaspor rozeti, çiçek ve kestane şekeri takdim etti.

Editör: TE Bilisim