Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Spor Toto Süper Lig’de 10 Mart Pazar günü deplasmanda şampiyonluk adayı Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor’da futbolcular, zorlu maç için iddialı konuştu. Maurice Edu ve Aziz Eraltay, imza gününde yaptıkları açıklamada, Fenerbahçe maçından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Bursaspor'un resmi ürünlerinin satıldığı Bursastore Mağazası'nın Şehreküstü Şubesi'nde yapılan imza gününe katılan iki futbolcu, taraftarlara bol bol imza dağıttı. Kimi taraftar formasını, kimisi atkısını imzalatırken kimisi de üzerindeki kazağı imzalattı. Sempatik hareketleriyle dikkat çeken ABD'li futbolcu Maurice Edu ve Aziz Eraltay, taraftarlarla sohbet de etti.

Fenerbahçe maçının iki takım için de zor geçeceğini belirten Maurice Edu, "Fenerbahçe de olsun Bursaspor olsun iki takım için de zor maç. Maç için hazırlanıyoruz. Takımdaki herkes çok heyecanlı. Fenerbahçe maçında elimizden geleni yapıp heralde en iyi skoru alacağımızı düşünüyorum." diyerek şunları söyledi:

"Fenerbahçe dün gece UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçını kazandı. Fenerbahçe’de oyuncular yorulmuş olabilir. Bu bizim için avantaj. Dezavantajına baktığımızda, Fenerbahçe dün güzel bir galibiyet aldı. Bu galibiyet onların güvenlerini arttırabilir. Bunu da bizim için dezavantaj sayabiliriz ama biz sadece hafta sonu kendi oyunumuza odaklanmalıyız. Kendimizi iyi hazırlamalıyız. En önemli olan bizim futbol anlayışımız."

Aziz Eraltay da iki takım içinde çok önemli maç olacağını dile getirdi. Eraltay, “İlk 4'te olmak için inşallah bu maçı alırız ve geri döneriz. Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın takım üzerinde çok iyi değişiklikler yaptığını görüyoruz. Oyuncular için çok fark etmiyor. Yeni hocayı herkes beğeniyor. Çok iyi değişikler de yaptı." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim