Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, ligde Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldukları maçta hakemin yönetimini eleştirdi. Serdar, "6. hakem arkada, ‘Bursaspor, yeşil’ diye bağırıyor, ama hakem Fenerbahçe’ye veriyor pozisyonu. Hakem arkada çıldırıyor, yine vermiyor. Ben konuşsam ne olur, kendi yardımcısını dinlemiyor." dedi.

Fenerbahçe’nin seyirci desteği ile kazanması gereken bir maç oynadığını hatırlatan milli futbolcu, iyi oynadıklarını, yürekten oynadıklarını ve birçok gol pozisyonuna girdiklerini ifade etti. Sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Serdar Aziz, iyi bir maç olduğunu kaydetti.

Ortaya koydukları futboldan dolayı takım arkadaşlarını kutlayan ve yenilseler de kendilerini yenmiş kabul ettiklerini belirten Serdar Aziz, şu değerlendirmede bulundu:

"Bugün bu maçı kazanabilirdik. Yürekliydik, istekliydik. Zorlu bir deplasmanda çok da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ofsayt olmayan pozisyonda gol atmıştık, golü vermediler. Volkanın güzel kurtardığı bir pozisyon vardı. Çizgiden çıkardığı bir pozisyon vardı. Bizim daha fazla net pozisyonumuz oldu. Ama sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu. Ben takım arkadaşlarımı kutluyorum. Yenilsek de ben kendimizi yenmiş sayıyorum."

"HAKEMLERİN BASKI ALTINDA KALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Serdar Aziz, ‘hakemlerin baskı altında kalıp kalmadığı’ yönündeki soruya verdiği cevapta ise "Zaman zaman tabiki baskı altında kalıyorlar. Ben kaç senedir bu ligde oynuyorum. Kadıköy’de her zaman böyle şeyler olduğu için baskı altında kaldıklarını düşünüyorum. Daha fazla zaten konuşamıyoruz. Hiçbir futbolcu arkadaşımız konuşamıyor, yöneticilerimiz konuşamıyor. Ceza olayı olduğu için hiç kimse rahat şekilde konuşamıyor zaten. Baskı altında tabi ki kalıyorlar. Ne diyeyim, şimdi bir şey söylesek sorun oluyor. İnsanlara da örnek olmamız gerekiyor. Maç bitti, mağlup olduk yani." ifadelerini kullandı.

"HAKEM KENDİ YARDIMCISINI DİNLEMİYOR, BEN KONUŞSAM NE OLUR"

Hakemle maç içinde konuştuklarını ancak bir şeyin değişmediğini belirten yıldız oyuncu, "Ben anlamıyorum, bir pozisyonda yan hakem topun bizde olduğunu söylüyor, 6. hakem arkada, ‘Bursaspor, yeşil’ diye bağırıyor, ama hakem Fenerbahçe’ye veriyor pozisyonu. Hakem arkada çıldırıyor, yine vermiyor. Ben konuşsam ne olur, kendi yardımcısını dinlemiyor. Beni dinleyecek hali yok." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim