Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Bursagaz, 2013-2014 futbol sezonunda Bursaspor'a destek olmak amacıyla yeşil-beyazlı kulüple sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Anlaşma ile Bursagaz, Bursaspor'un bir yıllık doğalgaz giderlerini karşılayacak.

Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe katıldı. Törende konuşan Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, sponsorluk anlaşması ile Bursaspor'un bir yıllık yüzme havuzları dahil tüm doğalgaz masraflarının Bursagaz tarafından karşılanacağını dile getirdi. Bunun karşılığında VİP Tribününe Bursagaz ismini verdiklerini belirten Uslu, bu tür sponsorluk anlaşmalarının başka firmalarla da yapılabileceğini kaydetti.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ise Bursagaz olarak 2004 yılından bu yana Bursaspor'a aralıksız destek verdiklerini belirterek, şunları ifade etti:

"Bu imza ile beraber Bursaspor'un yeni başarılara imza atmasına inşallah vesile oluruz. Bursaspor bu sözleşme ile ilk defa bir mecrayı kullanmaya başlıyor. Bursagaz olarak da stattaki VİP tribünü almış bulunmaktayız. Artık orası Bursagaz VİP Tribünü olarak geçecek."

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursaspor'un dünya çapında bir marka olması için ellerinden gelen katkıyı yaptıklarını dile getirdi. Bursaspor'un geleceğinin güçlü olması için stadı yaptıklarını belirten Altepe, şunları söyledi:

"Bursaspor'un Avrupa takımı olması demek aynı zamanda Bursa'nın da Avrupa kenti olması demektir. Biz belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz iddialıyız, iddiamızdan da vazgeçmememiz lazım. Bizim hedefimiz sadece Türkiye değil, Avrupa'da da başarılı olmaktır. Bursagaz'ın bu desteği de inşallah bir başlangıç olur ve artarak devam eder. Bursagaz yönetimine de teşekkür ediyorum desteği nedeniyle. Bursagaz ve Bursaspor'da Bursa'nın ismini taşıyor. Markalar hep ortak. Diğer kuruluşların da aynı hassasiyeti göstermesini diliyorum."

Tören sonunda Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu¸ Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'ya Bursaspor forması hediye etti.

Editör: TE Bilisim