Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Chelsea ve Manchester City gibi kulüplerin transfer listesinde olduğu belirtilen Bursaspor’un 16 yaşındaki genç yeteneği Enes Ünal, “Şimdi Bursaspor'da olduğum için aklımda sadece burası var. Ama burada mı kalacağım, gidecek miyim bilmiyorum.” dedi.

Yetenekli futbolcu, Four Four Two dergisinde yer alan açıklamalarında Avrupa kulüplerinin kendisiyle ilgilenmesine değindi. Chelsea ve Manchester City kulüplerinin kendisini istediği yönündeki haberlerin gerçek olmasının kendisini mutlu edeceğini ifade eden genç yetenek, şöyle konuştu:

"Birçok takım beni izlemeden önce haberi geliyor. Maçtan önceki gece yatarken düşünüyorum ama sahada aklımda sadece gol atmak oluyor. Şimdi Bursaspor'da olduğum için aklımda sadece burası var. Sadece oynuyorum. Burada mı kalacağım, gidecek miyim bilmiyorum. Bunları daha çok babam düşünüyor."

“BELLUSCHİ’YE DOKUNUP ‘GERÇEKMİŞ’ DİYORUM”

Bursaspor A takımı ile antrenmana çıktığında büyük heyecan yaşadığını dile getiren Enes Ünal, "A takımla birlikte olmak önce değişik geliyor. Sonra Belluschi'ye dokunuyorsun, 'gerçekmiş' diyorsun. A takımla antrenmanlara çıkmaya daha geçen hafta başladım. Tempo çok yüksek, çok keyifli geçiyor ama bittiğinde yerimden kalkamıyorum." diyerek görüşlerini aktardı.

Son dönemde hakkında çıkan haberlerle tanınırlığının artığını belirten genç yetenek, "Geçen gün metroya binmem bile haber oldu. Taksiyle mi gideyim anlamadım ki! Utangaç biri olduğum için rahatsız oluyorum. Biri beni tanıdığında terliyorum." diye konuştu.

Enes, "Bir gün Avrupa'da futbol oynayacağını düşünmek seni tedirgin ediyor mu?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Açıkçası biraz tedirgin oluyorum. Sevdiğim insanların hepsine birden uzak kalırsam zor olabilir. Burada iyi olmamızı isteyen çok, herkes sırtımızı sıvazlıyor ama orada bu kimsenin umurunda olmayacak, rekabet daha çok olacak. Bunlar hayatın gerçekleri. Milli takımla ya da Bursaspor'la."

Editör: TE Bilisim