Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Bursastore TIR’ı, Özlüce Tesisleri’nde yapılan törenle hizmete girdi.

Ford Erdeğer, Yen-Kar Torunlar ve ÜÇGE firmalarının ortaklığında kulübe kazandırılan Bursasotre TIR’ın hizmete alınması törenine, Başkan Recep Bölükbaşı, Mali Asbaşkan Kemal Güler, Altyapı ve Futbol Okullardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Bursastore’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eraslan, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Ford Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan, Yen-Kar Torunlar Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin katıldı.

Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, teslim töreninde yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin en büyük şehir takımıyız, stadyumumuzla şu anda bulunduğumuz tesislerimizle ve diğer değerlerimizle çok güçlü bir kulübüz, Türkiye’nin 5. büyüğüyüz." diyerek, şunları söyledi:

"Yönetim olarak Bursastore ile ilgili bir TIR’ımız olsun istemiştik. Bu TIR’ı bizlere kazandıran Ford Erdeğer yetkililerine, Yen-Kar Torunlar yetkililiklerine ve ÜÇGE yetkililerine teşekkür ediyorum. Bursaspor için çok güzel bir çalışmanın şu anda açılışını yapacağız, bu gibi şeyler Bursaspor’a daha da güç katacaktır. Bursastore TIR’ımızın ilk alışverişini bugün burada biz yapacağız ve yarın da Trabzonspor maçı öncesi taraftarlarımıza hizmet verecektir."

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, TIR’ın yapımında emeği olan herkese teşekkür ederek, "Bursaspor için çok önemli bir hizmet. Taraftarlarımızın ayağına Bursaspor’un ürünlerini götürmek ve onların bulunduğu her yerde rahatlıkla ulaşabilmelerini sağlamak kulübümüz için çok önemli, kulübümüze hayırlı olsun." dedi.

Ford ana bayii Erdeğer firması Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan ise kendilerine teklif geldiği zaman hemen harekete geçtiklerini ve TIR’ı Bursaspor’a kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yen-Kar Torunlar firması Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun da yıllardan beri Bursaspor camiasının içerisinde olduklarını belirterek mutluluğunu dile getirdi. ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras ise camiaya hayırlı olmasını diledi.
Editör: TE Bilisim