Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF), 10 takımla gerçekleşmiş olan TBHF Erkekler 1. Lig Play Off müsabakalarının 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buz Pateni Tesisleri'nde oynanacağını bildirdi. Play - off’u kazanan takım önümüzdeki sezon Süper Lig'e çıkma hakkını elde edecek.

Ankara, Erzurum ve İstanbul takımlarının yer aldığı ligde ilk 4 sırayı alan takımlar play-off müsabakaları ile altın madalyaya ulaşmaya çalışacak. İstanbul'dan Zeytinburnu Belediye Spor Kulubü ligi namağlup ve 26 puanla birinci bitirdi. İkinci sıradaki Ankara takımı Gümüş Patenler Spor Kulübü 24 puan almayı başardı. Üçüncü Koç Üniversitesi Spor Kulubü 18, dördüncü Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ise 15 puanla play-off'larda yer almaya hak kazandı.

HEYECAN KOCAELİ’NE TAŞINDI

Play-off yarı final, 3.'lük 4.'lük ve final müsabakalarına ev sahipliği yapacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisleri'nde hazırlıklar tamamlandı.

25 Mayıs Cumartesi yarı final müsabakaları ile 26 Mayıs Pazar günü 3'lük 4.'lük ve final müsabakaları ücretsiz olarak izlenebilecek. Şampiyon olan takımın Türkiye Erkekler Buz Hokeyi Süper Ligi'ne yükseleceği play-off maçları yoğun bir mücadeleye sahne olacak.

TBHF Başkanı Orhan Duman hafta sonu oynanacak olan play off müsabakalarında mücadele edecek takımlara başarılar dilerken, karşılaşmaların dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim